Velkommen til Aabenraa Badminton Club
Tak til klubbens sponsorer
 
 
 

 
 
 
 
 

               

Badmintonklubben, som favner alle – hvor udvikling er vigtig og hvor aktiv deltagelse i klubben skaber rammerne og resultaterne. Vi vil være klubben, som altid tager åbent og seriøst imod dig og giver dig en mulighed for at udvikle dig til det, du ønsker og kan. Og når du tænker badminton, tænker du ABC, glæde, udvikling og mere badminton.

At være den mest attraktive badmintonklub i regionen uanset medlemmets alder, køn og niveau og sportsligt være den bedste klub i regionen.

 

 Vi benytter Facebook siden til at kommunikere igennem. Du kan via Facebook gruppen Aabenraa Badminton Club - Ungdom anmode om at blive medlem eller hvis du er senior spiller via ABC - seniortræning.

 

Følg også gerne vores officielle facebookside : 

https://www.facebook.com/ABC-Aabenraa-Badminton-Club-473074059536883

 
 
 
 

 
 
  
 
 
 

 
  
 
 

 
 
            

 

 
 
ABC´s 3 seniorhold der spiller i 2. division, serie 1 & 2
 

 
Opfordring
 

Vi vil meget gerne dele dine sportslige resultater her på hjemmesiden. Har du fået en flot placering, er rykket op eller lignede, så send gerne en mail med foto til info@aabenraabadminton.dk - husk at skrive navn, række og resultat.
 
Har du lyst til at gøre en ekstra indsats:
 
Vi har altid brug for engagerede forældre/spillere/medlemmer, som har tid og lyst til at give en hjælpende hånd og være en del af klubben - både store som små opgaver. Det kunne være hjælp til stævner, sociale arrangementer, håndtering af webshop m.m. Skriv endelig på info@aabenraabadminton.dk.