Cheftræner Sune Albrechtsen

Pt. arbejder jeg som konsulent i Badminton, Bredde og udvikling, har tidligere været idrætskonsulent i DGI Sønderjylland og eliteidrætskoordinator i Hillerød Kommune. Herudover arbejdet på Sportsefterskole og i specialklasser.

Som træner har jeg været i Hillerød Badminton Klub, Værløse Badminton, arbejdet som en del af landstrænerteamet i Brøndby, træner på talentcenter i Hillerød og Kolding.

Har i 25 år uddannet og undervist på trænerkurser, samt udviklet materialer og underviservejledninger.  I mere end 15 år undervist og uddannet de trænere som er deltager på Badminton Danmarks talenttræner uddannelse.  

Privat bor jeg i Broager med min kone og to børn.

Jeg har et mål med mit arbejde i Åbenrå Badmintonklub om, at kan få børn og voksne til at dele min passion for badminton. Dette skal gøres igennem fællesskab, læring, bevægelse og leg. Dette vil jeg prøve at doserer efter bedste evne, så alle vil blive tilgodeset.
 Og forhåbentlig vil det naturlige biprodukt af processen, blive bedre resultater og spilleglæde.
Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med mine medtrænere, lederne, forældrene og ikke mindst spillerne. Indtil videre har jeg kun mødt positive mennesker
 


Træner Morten Christensen  

Jeg bor i Aabenraa sammen Maria og vores 2 børn og driver til daglig vores eget firma. Som træner har jeg bl.a. været i Gråsten Badmintonklub, Haderslev badmintonklub og var i en årrække ansvarlig for og træner på Team Danmarks centre i Haderslev og Kolding. Efter en lille pause kom jeg tilbage til Aabenraa Badminton klub hvor jeg har heldig at arbejde sammen med en masse dygtige trænere og spillere.
Er en træner, både for bredde og elite. Jeg brænder for sporten og udvikling af unge mennesker

 

Jeg varetager alle sportslige problemstillinger ifb.  med træninger og turneringer. 

For mig er det essentielt, at der er glæde og udvikling, når man er til badminton. Dermed mener jeg, at man får glæde i sporten ved at gøre sig umage. Noget jeg synes gælder hele livet, hvorfor det er vigtigt for mig, at de unge mennesker lærer dette. Samtidig er fællesskabet i badminton, hvor man er meget afhængig af sine træningskammerater et vigtigt element i at få glæde, hvorfor vi i ABC søger at fremme fællesskabet.


 

 Træner Simon Knudsen

Mit navn er Simon, jeg er 18 år gammel og er både spiller og træner i ABC.

Jeg har spillet badminton siden jeg var 6 år gammel, så det er i dén grad blevet en del af min identitet. De mange tusinde timer i hallerne rundt omkring i Danmark har givet mig utallige gode minder, venner for livet og ikke mindst en sund interesse for sport generelt.

Det synes jeg, at alle i en eller anden grad også har fortjent. Derfor bestræber jeg som træner, at overdrage min passion, selvfølgelig med fokus på læring og udvikling, men også med leg, for om badminton bliver ens levevej eller forbliver et havespil med saftevand og kage, så er jeg overbevist om, at man kan tage en masse gode erfaringer med videre fra hallen og ud på livets vej. Det har jeg i hvert fald gjort indtil videre.


 

  

Træner Niclas Søndermark


Mit navn er Niclas Søndermark, jeg er 19 år (2004)

Jeg har spillet badminton siden jeg var 5 år, så har spillet i 14 år. Jeg har trænet badmintonspillere i 4 år nu, og jeg kan godt lide når man kan se der er sket en udvikling med de forskellige spillere, både det spilmæssige og hvordan de håndtere de udfordringer der sker på banen, men også dem udenfor banen. 

Jeg har en stor passion for sporten, og det giver mig rigtig meget, også de redskaber man får med sig gennem livet.

Det fedeste for mig ved sporten, er at opleve min udvikling og udfordre mig selv ift. både mine egne grænser, men også vide hvilket niveau jeg har og kan få.

Det fede ved at spille i Aabenraa, er det træningsmiljø vi har socialt.