Kent Madsen, 60 år  Cheftræner

Jeg er 60 år gift, og far til en glad badminton søn på 15 år. Jeg er desuden også blevet hundeejer til en skøn Formel 1 labrador på 14 mdr. Jeg bor i Viby J ved Århus.

Jeg har en passion for sport og bevægelse - specielt badminton, som er blevet min levevej. Jeg har været badmintontræner i 45 år,lige fra begynder til verdens elite og alt midt imellem.

Jeg har et mål med mit arbejde i Åbenrå Badmintonklub om, at kan få børn og voksne til at dele min passion for badminton. Dette skal gøres igennem fællesskab, læring, bevægelse og leg. Dette vil jeg prøve at doserer efter bedste evne, så alle vil blive tilgodeset.

Jeg er også meget procesorienteret. Og forhåbentlig vil det naturlige biprodukt af processen, blive bedre resultater og spilleglæde.

Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med mine medtrænere, lederne, forældrene og ikke mindst spillerne.

Har du spørgsmål til træningerne, turneringer og træningsplaner så kan du kontakte mig på email: kentlaugemadsen@gmail.com 

 
Thomas Jon Vitting, 30 år.

Jeg har været træner i forskellige sjællandske klubber fra alt til miniton til 2. division. Derudover har jeg alle trænerkurser hos Badminton Danmark og DGI.

Privat arbejder jeg som Badminton konsulent hvor mine opgaver spænder bredt, men handler generelt om udvikling af klubber og hjælpe dem på vej mod det rigtige talentmiljø.

 

På en træning med mig har man grint og koncentreret sig.

 


Iza Salehar, 21 år.
Hej, jeg hedder Iza. Jeg kommer oprindeligt fra Slovenien og flyttede til Danmark for en del år siden, for at blive så god som muligt til badminton. Jeg spiller for det slovenske landshold i badminton og er bedst til mix-double og dame-double. Jeg taler dansk, men med en anelse accent. Jeg har altid et stort smil på, og jeg ser det, som min opgave at sørge for, at i som spillere har det som godt som muligt til træning. Jeg begynder på læreruddannelsen i Haderslev nu her, hvilket jeg håber at kunne tage mig med ind min trænergerning. 
 
Lea Midtgaard, 18 år.
Jeg er en sjov ung pige, der til dagligt går i 2. g på IBC i Aabenraa. Jeg har været træner i klubben de sidste par år. Jeg prøver altid på at skabe en sjov varieret træning, hvor man som spiller "snydes" til at lære gennem leg og spil. Jeg er træner, fordi jeg synes, at det er fedt at stå i hallen med jer børn og lære jer nogle ting. Noget jeg helt sikkert kan bruge videre i mit voksenliv.