Cheftræner Kent Madsen 

Jeg er 60 år gift, og far til en glad badminton søn på 15 år. Jeg er desuden også blevet hundeejer til en skøn Formel 1 labrador på 14 mdr. Jeg bor i Viby J ved Århus.
Jeg har en passion for sport og bevægelse - specielt badminton, som er blevet min levevej. Jeg har været badmintontræner i 45 år,lige fra begynder til verdens elite og alt midt imellem.
Jeg har et mål med mit arbejde i Åbenrå Badmintonklub om, at kan få børn og voksne til at dele min passion for badminton. Dette skal gøres igennem fællesskab, læring, bevægelse og leg. Dette vil jeg prøve at doserer efter bedste evne, så alle vil blive tilgodeset.
Jeg er også meget procesorienteret. Og forhåbentlig vil det naturlige biprodukt af processen, blive bedre resultater og spilleglæde.
Jeg glæder mig utrolig meget til samarbejdet med mine medtrænere, lederne, forældrene og ikke mindst spillerne. Indtil videre har jeg kun mødt positive mennesker
Screenshot_20201013_112511.jpg 


Træner Jonas Lyskjær 

Hej mit navn er Jonas. Jeg varetager alle sportslige problemstillinger ifb. med træninger og turneringer. Jeg er træner om fredagen.

For mig er det essentielt, at der er glæde og udvikling, når man er til badminton. Dermed mener jeg, at man får glæde i sporten ved at gøre sig umage. Noget jeg synes gælder hele livet, hvorfor det er vigtigt for mig, at de unge mennesker lærer dette. Samtidig er fællesskabet i badminton, hvor man er meget afhængig af sine træningskammerater et vigtigt element i at få glæde, hvorfor vi i ABC søger at fremme fællesskabet.

 Har du spørgsmål til træningerne, turneringer og træningsplaner så kan du kontakte mig på tlf: 27824740 eller at foretrække på email: jonaslys@hotmail.com.

 
Billedtekst