Morten Christensen
Beskrivelse
Jeg bor i Aabenraa sammen Maria og vores 2 børn og driver til daglig vores eget firma. Som træner har jeg bl.a. været i Gråsten Badmintonklub, Haderslev badmintonklub og var i en årrække ansvarlig for og træner på Team Danmarks centre i Haderslev og Kolding. Efter en lille pause kom jeg tilbage til Aabenraa Badminton klub hvor jeg har heldig at arbejde sammen med en masse dygtige trænere og spillere.
Er en træner, både for bredde og elite. Jeg brænder for sporten og udvikling af unge mennesker

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Niclas Søndermark
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Sune Albrechtsen
Beskrivelse

Pt. arbejder jeg som konsulent i Badminton, Bredde og udvikling, har tidligere været idrætskonsulent i DGI Sønderjylland og eliteidrætskoordinator i Hillerød Kommune. Herudover arbejdet på Sportsefterskole og i specialklasser.

Som træner har jeg været i Hillerød Badminton Klub, Værløse Badminton, arbejdet som en del af landstrænerteamet i Brøndby, træner på talentcenter i Hillerød og Kolding.

Har i 25 år uddannet og undervist på trænerkurser, samt udviklet materialer og underviservejledninger.  I mere end 15 år undervist og uddannet de trænere som er deltager på Badminton Danmarks talenttræner uddannelse.  

Privat bor jeg i Broager med min kone og to børn.

Se hele beskrivelsen