Træner
Iza Salehar
Beskrivelse
Hej, jeg hedder Iza. Jeg kommer oprindeligt fra Slovenien og flyttede til Danmark for en del år siden, for at blive så god som muligt til badminton. Jeg spiller for det slovenske landshold i badminton og er bedst til mix-double og dame-double. Jeg taler dansk, men med en anelse accent. Jeg har altid et stort smil på, og jeg ser det, som min opgave at sørge for, at i som spillere har det som godt som muligt til træning. Jeg begynder på læreruddannelsen i Haderslev nu her, hvilket jeg håber at kunne tage mig med ind min trænergerning.
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Thomas Jon Vitting
Beskrivelse
Jeg hedder Thomas og er oprindelig fra den københavnske vestegn. Jeg er uddannet idrætspædagog med speciale i motorisk udvikling gennem sociale idrætsfællesskaber.
Både motorik og menneskelig udvikling står meget nært og dette kan mærkes på min træning.
Efter 8 år som skolepædagog i Ishøj fik jeg muligheden for at arbejde for DGI som badmintonkonsulent, hvorfor jeg er endt i Kolding. Jobbet består i at hjælpe klubber, undervise trænere og udvikle nye tiltag som alt sammen skal hjælpe til flere badmintonspillere.
Jeg har været træner siden jeg var 13 år gammel og dette har bl.a. bragt mig til Solrød Strand, Herlev/Hjorten, Hvidovre og Ungarn.
I mine træner år har jeg været træner for mange forskellige spillere. Fra MiniTon og børn med diagnoser til 2. Divisionsspillere og voksen motionister.
Jeg tror meget på at foreninger skal vokse via de frivillige og jeg glæder mig til at prøve kræfter med rollen som cheftræner i ABC.
 
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Xi Lin Luo
Beskrivelse
Se hele beskrivelsen
Vis hold
Kent Madsen
Beskrivelse

Se hele beskrivelsen
Vis hold
Jonas Lyskjær
Beskrivelse
Hej mit navn er Jonas. Jeg varetager alle sportslige problemstillinger ifb. med træninger og turneringer. Jeg er træner mandagen.
 
For mig er det essentielt, at der er glæde og udvikling, når man er til badminton. Dermed mener jeg, at man får glæde i sporten ved at gøre sig umage. Noget jeg synes gælder hele livet, hvorfor det er vigtigt for mig, at de unge mennesker lærer dette. Samtidig er fællesskabet i badminton, hvor man er meget afhængig af sine træningskammerater et vigtigt element i at få glæde, hvorfor vi i ABC søger at fremme fællesskabet.

Har du spørgsmål til træningerne, turneringer og træningsplaner så kan du kontakte mig på tlf: 27824740 eller at foretrække på email: jonaslys@hotmail.com.

Se hele beskrivelsen
Vis hold